Disclaimer

De inhoud van deze website is door De Klantbinderij met de grootst mogelijke zorg samengesteld en dient uitsluitend ter informatie.  Het kan echter voorkomen dat bepaalde informatie om wat voor redenen dan ook onjuist of onvolledig blijkt te zijn. De Klantbinderij aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid ten aanzien van de inhoud van deze website of eventuele onjuistheden of onvolledigheden op deze website.

De Klantbinderij draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor de inhoud van websites waarnaar op deze website wordt verwezen of voor bijdragen van derden die op deze website worden getoond.

Door ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik te maken van de inhoud van deze website of gedeelten daarvan wordt inbreuk gemaakt op de intellectuele eigendomsrechten van De Klantbinderij.

Het is niet toegestaan om zonder schriftelijke toestemming van De Klantbinderij gebruik te maken van de inhoud van deze website of de op deze website gepubliceerde artikelen, noch hiernaar te verwijzen op publiek toegankelijke plaatsen.

 

De Klantbinderij

Het Klantbinderij stappenplan© helpt ondernemers en gemeenten om klantrelaties, visie en strategie zowel cijfermatig als met de inzet van CRM, storytelling en coaching te analyseren, te ontwikkelen en toekomstbestendig/SDG compliant te maken.

Contact

  • Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  • 06-535.15.466

  • Gevestigd in Amsterdam