BizKaizen: je groeiscenario implementeren

En dan begint nu het echte werk: je groeiscenario implementeren. 

Lastig. Want met welke marketing- en verkoop acties begin je? En hoe ga je ze uitvoeren voor het beste resultaat? En hoe houd je jezelf gemotiveerd? 

Als ondernemer worstelde ik (en worstel soms nog) met deze vragen. De informatie die ik nodig had haalde ik vooral van internet. Tips en adviezen in overvloed. Nadeel van al dat zoekwerk is dat het veel tijd kost en de kwaliteit van de informatie behoorlijk varieert

Om je te helpen bij het implementeren van je groeiscenario zou ik de beste kwaliteit informatie die ik in de loop van de tijd verzameld heb kunnen bundelen en je aanbieden. Maar ik heb een veel beter idee!

Onlangs is er een nieuw online video streaming platform gelanceerd genaamd BizKaizen. Het platform bevat korte en praktische video's over uiteenlopende onderwerpen zoals het ontwikkelen van een opmerkelijk product, het aantrekken van lezers naar je blog, het opstarten van een crowdfunding campagne, het inzetten van video als marketing instrument, het opbouwen van een mailing list, welke mindset je helpt bij het realiseren van je doelen en nog veel meer. 

Oprichter van BizKaizen is Nisandeh Neta, een trainer met 22 jaar ervaring in het trainen van zelfstandige professionals en kleine bedrijven. De afgelopen jaren heb ik een aantal trainingen bij hem gevolgd en iedere keer levert hij geweldig waardevolle content. De trainingen die hij de afgelopen 7 jaar gaf zijn nu in de vorm van korte video's op het platform geplaatst. En het platform blijft groeien want er wordt voortdurend nieuwe content aan toegevoegd.    

De voordelen van dit Engelstalige platform op een rij: 

  • Je hebt 24/7 toegang, dus je bepaalt zelf wanneer en hoe lang je op het platform bent.
  • Alle relevante en waardevolle informatie is op één plek geconcentreerd zodat je je kostbare tijd niet meer hoeft te besteden aan eindeloos zoekwerk.
  • Op het platform ontmoet je gedreven collega ondernemers. Dit is de aangewezen plek om advies te vragen, leuk nieuws met elkaar te delen en elkaar verder te helpen met de uitdagingen van het ondernemerschap.
  • BizKaizen is nu een levendige groep Nederlandse ondernemers, maar gaat internationaal. Stel je voor wat een oneindige bron van kennis, ervaring en kansen er dan ontstaat!  

Op dit moment wordt er hard gewerkt aan de volgende stap in de ontwikkeling van het platform. De nieuwe versie komt binnenkort beschikbaar. 

De Klantbinderij

De Klantbinderij helpt marketing directeuren en ondernemers met ambitie om te groeien klanten aan zich te binden en klantrelaties winstgevender te maken.

Contact

  • Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  • Gevestigd in Amsterdam

 

Naam:
Email: